3x Campings met yoga in de natuur

De natuur is de plek waar de tijd vertraagt en de rust voelbaar is. Het is niet gek dat steeds meer campings yoga aanbieden als onderdeel van een ontspannen weekendje weg. Yoga in de natuur brengt een gevoel van innerlijke rust. Wat is er nu heerlijker dan je yogamat uitrollen middenin het groen, terwijl de vogels op de achtergrond vrolijk tjirpen? In deze blog ontdek je 3 campings waar je yogasessies kan volgen in de natuur. 

Yoga weekend in de natuur

Røstig

Op de grens van Gelderland en Utrecht vind je aan De Linge, de pop-up camping Røstig. Zij zijn de ambassadeurs van de lage hartslag en daar hoort uiteraard yoga bij. Het hele seizoen bieden ze 2x per dag yogalessen aan in een grote tent, zodat je niet wordt lek geprikt door de muggen. Dagelijks wordt er gewisseld van stijl, zodat er een divers aanbod is. Sta ‘s ochtends op met de vogeltjes in een actieve vinyasa les of kom ‘s avonds weer tot rust in een yin yoga les. 

Bij Røstig overnacht je in een eigen luxe belltent aan het water. Op een warme zomerdag spring je zo het water in of peddel een stukje met een sup of kano. Ontdek mijn ervaring van dit weekendje weg aan De Linge

Yoga op de camping bij Winter Woods

Winter Woods

Yoga op de camping is niet alleen voor de zomer. Bij Winter Woods kun je tijdens je winterkampeer avontuur in de ochtend yoga volgen in een grote tipi tent, die verwarmd wordt door een knisperend kampvuur in het midden. 

Bij Winter Woods overnacht je in een traditioneel Mongoolse yurt en ga je back to basics. Hak je eigen hout, stook je eigen vuurtje in de kachel en ontdek hoe mooi de winter kan zijn. Ontdek mijn ervaring tijdens een weekend in de Drentse bossen

Yoga op de camping in de natuur Brabant

Camp Selfcare

In Brabant ligt het magische terrein van Wonder Woods. Hier organiseer ik 2x per jaar een yoga kampeerweekend om de drukte van het dagelijks leven een weekend lang achter je te laten. De ochtend start met een yogales in het groen om rustig wakker te worden. De rest van het weekend kan je ontspannen in een warme sauna, een frisse plons nemen in het koude bad of meedoen aan een ademsessie in de natuur. 

Tijdens Camp Selfcare overnacht je in een tent, belltent of trekkershut. Dus of je nu graag kampeert in je eigen tent of kiest voor meer luxe, de keuze is aan jou. Ontdek alle informatie over dit yoga kampeerweekend in Brabant

De voordelen van yoga in de natuur

Voel je een met de natuur tijdens een yogasessie buiten, waardoor spanning en stress langzaam worden losgelaten. De elementen zoals de wind op je huid of het geluid van de vogeltjes laten het hoofd langzaam tot rust komen, waardoor je meer in het moment aanwezig bent. Adem de frisse lucht in en voel hoe je de schone lucht je longen instromen en je vullen met nieuwe energie. Yoga in de natuur geeft een diepe ontspanning, waardoor je meer in contact staat met jezelf en de wereld om je heen. 

Ervaar de rust en ontspanning zelf tijdens je volgende weekend weg in de natuur.


Vorige
Vorige

Zit je de hele dag achter je computer? Doe deze stretches voor een soepel lichaam!

Volgende
Volgende

Schrijf een liefdesbrief aan jezelf, ontvang extra zelfliefde op Valentijnsdag (en alle dagen daarna)